1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. flan van perziken.

flan van perziken.

Door: vliliane

  • Belgisch, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-05-2005

Ingrediënten 4 personen


8 perziken uit blik (uitgelekt)enkele lepels sap overhouden,6 witte sneetjes oud brood ontkorsten,perzikenjam,2 eieren,1 eierdooier,2 dl. halfvolle melk,50 gr. suiker,snufje muskaatnoot.



Heel lekker en eenvoudig.een ideale manier om uw oud brood te verwerken.kan ook dienen als ontbijt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Beboter een vuurvaste ovenschaal,en leg hierin de sneetjes brood di bestreken zijn met de perzikenjam, leg hierop de perziken.maak een beslag van de eieren en eierdooier,melk,de suikeren een paar lepels perzikvocht en een snufje nootmuskaat.verdeel dit mengsel over het brood en de perziken en laat 45 min. bakken in de oven op 180 gr.

Serveertip

Smakelijk!



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vliliane
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top