1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Panzanella

Panzanella

  • Italiaans, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-05-2005

Ingrediënten 2 personen


3 dikke sneden oug,grof witbrood,korst erwijderd2 el rode wijnazijn4 rijpe,rode tomaten,in stukjes1/2 venkelknol,in stukjes1/2 kleine,rode ui,in dunne partjes15 blaadjes basilicum,grog gescheurdca 4 el extra vierge olijfoliezou en peper1 bol mozzarella,in plakjes



BROOD ANDERS

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Scheur het brod in stuken en bestrenkel het met 3 el koud water en 1 el azijnmeng de tomaat,venkel,ui,basilicum,olie en 1 el azijn door elkaar in een komknijp het brood goed uit en voeg het toe aan het groentenmengselbreng het gerecht op smaak met zout en peperlaat de smaken van de salade zich ca. 30 min. in de koelkast met elkaar vermengen

Serveertip

Serveer het gerecht koel met plakjes mozzarella



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top