1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Biefstuk
  6. Franse biefstuk in Boursinsaus

Franse biefstuk in Boursinsaus

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-05-2005

Ingrediënten 2 personen


50 gr. boter of magarine
2 biefstukjes van 150 gr. elk
2 dl. runderbouillion (blokje)
1 theelepel aardappelzetmeel



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vet een koekepan met dikke bodem in met een beetje van de boter en laat de koekepan zeer heet worden. Leg de biefstukjes in de hete pan en schroei ze aan beide kanten dicht.Voeg de rest van de boter toe en bak de biefstukjes bruin en gaar naar smaak. Leg de biefstukjes op warme borden en dek ze af met aluminiumfolie. Voeg de bouillion aan het braadvocht toe, leng de aardappelzetmeel aan met een eetlepel water en roer het door de jus.Roer de boursin erdoor en laat het even doorkoken. Schep de jus door het vlees.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 41lianne


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 41lianne
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top