Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Chinese keuken
  5. Mango pudding

Mango pudding

Door: christine5

  • Chinees Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-05-2005

Ingrediënten 4 personen


450g rijpe mango's200 ml condensed milk22g gelatinepoeder200 ml water100g suiker2 eetlepels poedersuikersap van 1 limoen


Verder heb je nodig


4-6 puddingvormpjes of ramequins, staafmixer of blender.


Fris en fruitige pudding.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de mango's en ontdoe deze van de pit. Pureer de mango's in de Blender of met de staafmixer.Doe de puree in een kom en roer de melk en suiker erdoor.Verhit de 200 ml water (niet koken) en voeg de gelatinepoeder toe en roer goed door totdat de gelatine helemaal opgelost is.Roer het gelatinemengsel door het mangomengsel en verdeel over de vormpjes.Laat de pudding gedurende (minimaal) een uur opstijven in de koelkast.

Serveertip

Om te serveren:Dompel de bodem van de puddingvormpjes in heet water gedurende een paar seconden. Dat maakt het makkelijker om de puddinkjes te lossen.Doe een bordje op het vormpje en draai het geheel om. Schud even om de pudding uit de vorm te krijgen.Verdeel de poedersuiker over de puddinkjes met behulp van een zeef en sprenkel er limoensap over.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van christine5
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top