1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Garnalen
  5. Sat? Oedang (Grote Garnalen Sat?)

Sat? Oedang (Grote Garnalen Sat?)

  • Chinees,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-05-2005

Ingrediënten 4 personen


8 of 12 grote garnalen
8 teentjes knoflook
1 l ve-tsin
2 tl water/olie
zout naar smaak
2 el ketjap
citroensap



DIT IS EEN RECEPT VAN SATE VAN GROTE CHINESE GARNALEN LEKKER VAN DE BBQ

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel de garnalen voorzichtig, snijd de rug open en was ze. Pel de knoflookteentjes en snijd ze fijn. Kneus ze met het zout en de ve-tsin.en 2 tl water/olie

Bereidingswijze

Meng ze door elkaar met wat water en marineer de garnalen hierin gedurende ca 20 minuten.
Rijg elke garnaal aan een houten satestokje en rooster ze op open vuur (BBQ).

Serveertip

En maak een simpel sausje van de ketjap en het citroensap en schenk dit over de stokjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dhr_joachim


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dhr_joachim
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top