1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Wraps Met Roomkaas En Ham

Wraps Met Roomkaas En Ham

Door: shell_seeker

  • Internationaal, Buffet
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-05-2005

Ingrediënten 6 personen


6 wraps
zout, peper
lichtgroene slablaadjes uit het hart van kropsla
12 plakken achterham, dun gesneden
250 gram verse roomkaas
5-6 el creme fraiche
4 eetlepels fijngesneden lente-ui
5-6 eetlepels kleine basilicumblaadjes


Wraps Met Roomkaas En Ham
Wraps Met Roomkaas En Ham

Deze wraps kunnen ook heel goed mee tijdens een picnic.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwijder de nerven uit de slablaadjes en verdeel de blaadjes, elkaar een beetje overlappend over de wraps.
Leg hierop de plakken ham, ze mogen elkaar ook iets overlappen.
Roer de roomkaas los en meng er de creme fraiche, zout, peper en de lente-ui erdoor.
Strijk het roomkaasmengsel in een dikke laag over de ham en leg de basilicum erop.
Rol de wraps op tot stevige pakketjes.
Vouw de zijkanten naar binnen zodat er dichte rolletjes ontstaan.
Snijd de wraps voor het serveren schuin doormidden.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top