1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. Wafels

Wafels

  • Afrikaans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-05-2005

Ingrediënten


2 koppies meel
3 teelepels bakpeoier
1/2 teelepel sout
1 en 1/2 koppie melk
3 eiers geskei
4 teelepels botter/margarien of olie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klits die eierwitte tot dit styf is (dit moet lekker styf wees). Voeg nou die melk, eiergeel en die gesmelte botter/maragarien of olie by.
Voeg om die beurt by die meel. Meng totdat elle klonte opgelos is.

Serveertip

Lekker saam met heuning en roomys, stroop en roomys, stroop en room of selfs net warm sjokolade poeier.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top