1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. RUNDVLEES MET KAPPERTJES

RUNDVLEES MET KAPPERTJES

Door: deonart

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 07-05-2005

Ingrediënten


1 kg mager rundvlees in stukjes - 2 e olie - 1 grote ui, fijn - 250 g champignons in plakken - 2 e peperselie, fijn - 1 e bloem - 2+1/2 t zout - 1/2 t peper - 125 ml droge witte wijn - 250 ml kippenbouillon - 1+1/2 t citroensap - 1 t mosterd - 2 e kappertjes - 100 ml zureroom



Een heerlijke stoofpot: oorsprong/zuid-afrika

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Braad vlees bruin in olie. 2. Voeg ui, champignons en peterselie erbij er sorteer. 3. Voeg bloem, zout en peper erbij en maak meel even gaar door het om te scheppen. 4. Verhit wijn, bouillon en citroensap en voeg bij vlees. 5. Stoof vlees gaar.(goedkoper stukken vlees langer stoven als echt mager vlees) 6. Roer aan de einde van de stooftijd de kappertjes, mosterd en zureroom en verhit even door, zonder het weer te laten koken.

Serveertip

Serveer met macaroni die beboter is en besprenkeld met peterselie



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top