1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Wortelsalade

Wortelsalade

Door: sjoukje_w

  • Mediterraan, Buffet
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-05-2005

Ingrediënten 8 personen


700 gram jonge wortelen
1 sjalotje, fijngesneden
sap van 1 citroen
3 el azijn
1 el olijfolie
half bosje gladde peterselie, gehakt
half bosje koriander, gehakt
1 koffielepel gemalen komijnzaad
zout en peper



Zomers Buffetgerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de jonge wortelen met wat peper en zout. Laat ze afkoelen in ijswater. Snij ze in blokjes en vermeng met de smaakmakers. Zet teminste 1 uur in de koelkast.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjoukje_w
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top