1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Ravioli met vier soorten kaas

Ravioli met vier soorten kaas

Door: riavreven

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-05-2005

Ingrediënten 4 personen


- 2 pakken ravioli ai 4 fromaggi (a 250 gram)

- 2 blikken tomaatblokjes (a 400 gram)

- 6 gedroogde tomaten (zakje a 100 gram, royal mail)

- 1 cup buitoni salsa ai 4 fromages (a 200 gram)

- 1 duopakje hamblokjes (ca. 220 gram)

- 1 theel. Italiaanse keukenkruiden

- 1 zak gemengde friseesla (200 gram)

- 4 eetl. slafris naturel


Verder heb je nodig


- ovenschaal inhoud ca. 2 liter


Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 225?C. Ravioli in ruim kokend water koken volgens gebruiksaanwijzing en laten uitlekken. Intussen tomaatblokjes laten uitlekken. Gedroogde tomaten in reepjes snijden.

Bereidingswijze

In pan tomaatblokjes, kaassaus, gedroogde tomaten, hamblokjes en kruiden zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Ravioli en saus in ovenschaal scheppen en goed mengen. Schotel ca. 10 minuten gratineren.

Serveertip

Sla en dressing mengen. Ravioli serveren met sla.




Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riavreven
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top