1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Cannelloni
  5. Cannelloni Ripieni

Cannelloni Ripieni

  • Vegetarisch, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-05-2005

Ingrediënten 2 personen


8 rolletjes Cannelloni,
1/2 pot Pikante pastasaus,
1 bakje tofu gehakt,
25 gr parmezaanse kaas,
1/2 tl kaneel,
1/2 el geweekte en uitgelekte rozijnen,
1 el grof gehakte walnoten


Verder heb je nodig


Oven
ovenschaal met deksel of aluminium folie


De vegetarische variant met tofugehakt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Breng water met zout aan de kook en laat hierin de rolletjes canneloni glijden.Kook ze 3-4 min voor. Verwarm de oven voor op 200 grd.

Bereidingswijze

Meng de tofugehakt met parmezaanse kaas, kaneel, rozijnen en walnoten. Vul hier mee de canneloni.
Schenk een laagje pasta saus in een ovenschaal en schik hier op de gevulde canneloni. schenk de rest van de suas er overen dek de schaal af.
Laat de canelloni in het midden van de oven gaar worden in 35 min.

Serveertip

Bron: SoFine



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn_co


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn_co
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top