pittige omelet

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.

heerlijke lunch of licht diner.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
4 eieren, 1 el melk of slagroom, zout, versgemalen peper, 1 spaanse peper in ringen zonder zaadjes, 1 ui in halve ringen, 2 gekookte aardappels in plakjes, 50 gr gerookte zalm.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit wat olie en bak hierin de ui, spaanse peper en de aardappels.
Bak ze goudbruin. Meng de eieren met de slagroom en breng op smaak met zout en peper.
Voeg dit aan het ui-mengsel toe en laat op half hoog vuur stollen.
Keer voorzichtig, laat nog even stollen en draai dan het vuur uit.
Het moet nog zacht zijn van binnen.

Serveertip

Serveer met stokbrood en de gerookte zalm.
Doe er ook wat roomboter of kruidenboter bij.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

maigret avatar
maigret

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten