Soepgarnituur
- Internationaal, Soep
- 60-120 min.
- Geplaatst op 05-05-2005
05-05-05
Hier wordt mee aangeduid dat alle ingredienten, welke gebruikt worden om de soep te "vullen". Zij maken de soep lekkerder, voedzamer of aantrekkelijker om te zien, bepalen het "karakter"van de soep.
Ingrediënten
Het vleesgarnituur: kalfsvlees * lamsvlees * rundvlees * kippenvlees * etc.Benodigdheden
Het groentengarnituur:Aspergepunten -
Bieslook -
Bloemkool -
Bonen -
Champignons -
Doperwten -
Kervel -
Komkommer -
Diverse koolsoorten -
Kropsla -
Peterselie -
Selderij -
Spinazie -
Spliterwten -
Spruiten -
Tomaten -
Truffels -
Witlof -
Wortels -
Zuring.
Voorbereiding
Het deegwarengarnituur:
Oud brood -
Macaroni -
Spaghetti -
Vermicelli -
Bereidingswijze
Graanprodukten:
Gort -
Griesmeel -
Havermout -
Rijst,
Het eiergarnituur:
Geklopt ei -
Eiergelei -
Omelet.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties