Soepgarnituur

  • Internationaal, Soep
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 05-05-2005

05-05-05
Hier wordt mee aangeduid dat alle ingredienten, welke gebruikt worden om de soep te "vullen". Zij maken de soep lekkerder, voedzamer of aantrekkelijker om te zien, bepalen het "karakter"van de soep.

Deel dit recept

Ingrediënten
Het vleesgarnituur: kalfsvlees * lamsvlees * rundvlees * kippenvlees * etc.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Het groentengarnituur:
Aspergepunten -
Bieslook -
Bloemkool -
Bonen -
Champignons -
Doperwten -
Kervel -
Komkommer -
Diverse koolsoorten -
Kropsla -
Peterselie -
Selderij -
Spinazie -
Spliterwten -
Spruiten -
Tomaten -
Truffels -
Witlof -
Wortels -
Zuring.

Voorbereiding

Het deegwarengarnituur:
Oud brood -
Macaroni -
Spaghetti -
Vermicelli -

Bereidingswijze

Graanprodukten:
Gort -
Griesmeel -
Havermout -
Rijst,
Het eiergarnituur:
Geklopt ei -
Eiergelei -
Omelet.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten