Spaans hapje met brie

  • Spaans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-05-2005

Dit hapje leerde ik van een vriendin die bij mij eens tapas is komen maken. Echt overheerlijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 focacciabrood voorgebakken (in alle supermarkten te koop bij het voorverpakt brood), 2 punten Brie, verse bieslook, kipkruiden, knoflook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd het brood in schijfjes. Leg op elk schijfje een plakje brie, daarover kipkruiden, gesnipperde knoflook en een takje bieslook. Doe dit op een rooster enkele minuten onder de grill tot de kaas goed gesmolten is. Om duimen en vingers bij af te likken!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

gretha8 avatar
gretha8 08-07-2013

gisteren gemaakt en het was heerlijk.

zomaareenbezoeker avatar
zomaareenbezoeker 08-04-2013

Leuk en origineel recept, lijkt me erg lekker en heb het meegenomen (en lekker veel knoflook...) Dank je wel, groetjes, Ineke

Glutenvrij4 avatar
Glutenvrij4 07-04-2013

Hoihoi, lijkt me erg lekker dus bewaar hem, dank je wel!!!! Groetjes Marianne

inekevlaskamp avatar
inekevlaskamp 07-04-2013

Hallo,lijkt me erg lekker en nee het recept van je mee.Dank je wel.Groetjes Ineke

Joyce1956 avatar
Joyce1956 05-04-2013

lijkt mij erg lekker, dus neem ik het van je mee. Prettig weekend. Groetjes Joyce

ruthbrock avatar
ruthbrock 05-04-2013

Ik moest inderdaad ook lachen om de naam van het recept, maar ik neem het wel mee, ik ga het snel in mijn Panini grill maken. klinkt heerlijk.,ik print het meteen. fijn weekend en groetjes van Ruth

Purrie avatar
Purrie 05-04-2013

ik woon in spanje maar kipkruiden???? geen idee... en bieslook? heel soms te vinden... maar goed kan hier wel ciabatta met brie maken.

anita_jansen avatar
anita_jansen 05-04-2013

wat is hier nou spaans aan? focacciabrood= italiaans, brie=frans, kipkruiden=nederlands

akippie avatar
akippie 05-04-2013

dit gaan we in het weekend een lekker proberen...dankje wel voor het recept!!

antoniake avatar
antoniake 18-07-2011

in 2005 ingebracht...en nog actueel!eten blijft lekker,en zoveel variatie,en die vinden we op smul genoeg.dus ga ik dit recept maken en ik proef het al.......vele groetjes van tooske

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten