Mezze: Turkse Gevulde Eieren

  • Turks, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-05-2005
  • Mezze: Turkse Gevulde Eieren

    Mezze: Turkse Gevulde Eieren

    Mezze: Turkse Gevulde Eieren

Mezze

Deel dit recept

Ingrediënten
10 eieren
bosje peterselie
50 gram witte, Turkse schapenkaas
paprikapoeder
olijfolie voor het bakken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook 8 eieren in 10 minuten hard. Pel ze daarna en snijd ze in de lengte doormidden. Wip de dooiers eruit en houd ze apart. Was de peterselie sla de takjes droog en hak de blaadjes fijn. Prak de kaas met een vork fijn en meng er paprikapoeder, peterselie en de fijngemaakte eidooiers door. Vul hiermee de lege eiwit helften. Verhit de olie, klop intussen de overige eieren los, dompel de gevulde eieren in de losgeklopte eieren en bak ze in de hete olie in drie minuten bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten