1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Pasta in Romige Champignonsaus met Rosbieflapjes

Pasta in Romige Champignonsaus met Rosbieflapjes

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-05-2005

Ingrediënten 2 personen



Voldoende pasta voor 2 personen (bijvoorbeeld penne)
200 gram champignons, in grove plakjes
1 flink broccolistronkje, in kleine roosjes
300 gram rosbieflapjes (a la minute)
Champignonsausje van bijvoorbeeld Honig (of maak deze champignonsaus)
versgemalen zwarte peper
eventueel verse fijngehakte peterselie


Verder heb je nodig


Snijplank, mes, kookpan, vergiet, grillpan (of koekenpan)


SMULLEN!!!!!!!
Vanavond heb ik dit overheerlijke pastagerecht gemaakt en ik kan het je zeker aanrader want het was weer smullen smullen smullen... en ook nog snel klaar dus lekker snel & lekker smullen (dat is dus dubbel smullen!!)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Kook water in je waterkoker of direct in de pan (waterkoker is sneller he..)
Doe de penne in het gekookte water en kook deze volgens de verpakking (ca. 12 minuten)
De laatste 3 minuutjes kook je de broccoliroosjes mee; laten uitlekken in het vergiet
Maak de champignonsaus in hetzelfde kookpannetje als waar je de pasta in gekookt hebt (scheelt weer afwas)
Doe ondertussen een beetje boter in de grillpan en grill de champignons hier kort in (bestrooi ze met wat peper)
Voeg de champignons toe aan de saus
Grill dan de rosbieflapjes en bestrooi deze ook met wat peper
Roer de pasta door de champignonsaus
Serveer de pasta in de romige champignonsaus op pastaborden en leg de broccoliroosjes & de rosbieflapjes er sierlijk overheen, bestrooi eventueel met wat verse peterselie en SMULZE!

Serveertip

Je kan natuurlijk ook een groot stuk rosbief braden en hier plakjes van snijden (is natuurlijk veel lekkerder, maar dat kost ook wel iets meer tijd)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja13091976


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja13091976
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top