1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Moeders Geitenkaas

Moeders Geitenkaas

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-05-2005

Ingrediënten 4 personen


2 eetlepels gehakte hazelnoten, 4 eetlepels broodkruim, 2 eieren, 1 eetlepel melk, 4 plakken geitenkaas, 2 eetl. bloem; 4 eetl. grove mosterd, 4 eetl. vloeibare honing, 75 gr. rucola


Verder heb je nodig


Oven


Kunnen vaders ook klaarmaken en de kinderen van smullen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Warm de oven voor op 220 graden Celcius, splits de eieren

Bereidingswijze

Meng de hazelnoten met het broodkruim, klop de eierdooiers los met de melk, bestuif de geitenkaas met de bloem, wentel de plakken geitenkaas eerst door de eierdooier vervolgens door het broodkruim, leg ze dan op een beboterde bakplaat, zet die 4 minuten in de oven, keer de geitenkaas voorzichtig om en zet de bakplaat nog 4 minuten in de oven; was ondertussen de rucola, lepel de mosterd door de honing, verdeel de rucola over de borden, giet hierover de mosterdhoning en leg op elk bord een plak geitekaas

Serveertip

Bak tijdens het diner het eiwit met poedersuiker gemengd en geef dat als desert



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top