Knoflook-Hollandaise

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 02-05-2005

Heerlijk bij vis,schaaldieren

Deel dit recept

Ingrediënten
  1. 2 eierdooiers
  2. 1 el.volle yoghurt
  3. sap van een halve citroen
  4. zout
  5. 2 tenen knoflook uit de pers
  6. 250 gr.gesmolten boter(heet)
  7. 2 el.knoflook-bieslook fijngesneden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer,
smalle hoge kom

Voorbereiding

Smelt de boter en voeg de knoflook toe.Doe de dooiers,yoghurt,citroen en zout naar smaak in de kom en mix met de staafmixer tot tot glad geheel.Voeg dan de hete knoflookboter toe en mix nog een minuut.

Bereidingswijze

Roer de knofloof-bieslook er door.Ik kwam dit recept tegen en heb er mijn eigen draai aan gegeven.

Serveertip

Lekker bij soorten vis,maar ook bij groenten.Laat de knoflook weg als je een klassieke saus bij asperges wilt.Eet smakelijk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten