1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Naranjas rellenas

Naranjas rellenas

Door: mi49

  • Spaans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-05-2005

Ingrediënten


6 sinasappels 5 eetl. perzikkenjam 1 eetl.Maizena 250 ml slagroom suiker naar smaak


Verder heb je nodig


Citruspers, pannetje, staafmixer


Lekker fris en makkelijk toetje voor de zomer van gevulde sinasappels. Moeten wel 2-3 uur in de ijskast opstijven.

Ontdek meer:

Voorbereiding

*voorzichtig de sinasappels uitpersen zodat de schil niet beschadigd, en bewaren* De slagroom met de suiker stevig opkloppen*

Bereidingswijze

1. Doe het sinasappelsap in een pannetje samen met de jam en de Maizena, en laat op een zacht vuur, steeds roerende, deze saus indikken. Dan koud laten worden. 2.Meng dan voorzichtig de opgeklopte slagroom met de ingedikte saus. 3.Vul de sinasappelschillen met dit mengsel, en versier met een toefje slagroom. 4. Zet ze wel minstens zo`n 2-3 uur in de ijskast.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mi49
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top