BBQ - Knoflook Stokbrood

  • Mediterraan,
  • 0-10 min.
  • BBQ - Knoflook Stokbrood

    BBQ - Knoflook Stokbrood

    BBQ - Knoflook Stokbrood

LEKKER LEKKER LEKKER

Dit brood met knoflookboter kan je in de oven klaarmaken maar je kan het ook heel makkelijk op de BBQ maken.


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

vers stokbrood
100 gram zachte roomboter
3 knoflookteentjes, geperst
1 el verse peterselie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

snijplank, broodmes, mengkom, knoflookpers, oven of BBQ

Bereidingswijze


  1. Meng in een kom de boter, knoflook en peterselie tot een smeuige knoflookboter

  2. Snijd het stokbrood vanaf de bovenkant in 'bijna' plakjes (niet helemaal doorsnijden!!)

  3. In alle sneetjes smeer je nu wat van de knoflookboter

  4. Leg het een paar minuten in de voorverwarmde oven of wikkel er wat aluminiumfolie omheen en leg het op de BBQ

  5. Daarna kan je het brood op tafel zetten en kunnen de plakjes helemaal doorgesneden worden

Serveertip

Lekkere variatietips:

Meng wat fijngehakte champignons, fijngehakte gedroogde tomaatjes of extra kruiden door de boter
Leg in elk sneetje een klein plakje jonge kaas en smeer dan de knoflookboter er tussen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sonja-bbq avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten