1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Stroganoffsaus

Stroganoffsaus

Door: dhr_joachim

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-04-2005

Ingrediënten


1 ui
3 teentje knoflook
2 el margarine
1/2 l blik tomaten-cremesoep
150 g champignons
1 bekertje zure room
1 borrelglaasje cognac/wodka
1 tl paprikapoeder



Stroganoff-saus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui snipperen en champignons in plakjes snijden. in koekepan
(flambeerpan) boter smelten. Knoflook erboven uitpersen. Ui
goudgeel fruiten. Champignons lichtbruin bakken. Soep en paprika-
poeder toevoegen. Aan de kook brengen. Vlak voor het opdienen
zure room erdoor roeren. In pollepel wodka boven gasvlam ver-
warmen. Alcohol vlam laten vatten. Over saus gieten.
Lekker over biefstuk en aardappelen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dhr_joachim
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top