1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Rundvlees reepjes met romige peperpasta

Rundvlees reepjes met romige peperpasta

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-04-2005

Ingrediënten 4 personen


1 ui, 250 gr champignons, 1 rode paprika, 1 zakje verse peterselie (30 gr), 300 gr pasta, 4 el olie, 300 gr. runderreepjes, 250 ml pepersaus.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

UI snipperen. Champignons schoonvegen en in kwarten snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden.

Bereidingswijze

Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok olie verhitten en runderreepjes 3 min. roerbakken. Ui en champignons toevoegen en meebakken. Laatste moment paprika erdoor scheppen (enkele reepjes bewaren).De pepersaus verwarmen en door de pasta scheppen. Vlees met groente ernaast serveren. Gerecht met peterselie en de rest van de paprika bestrooien.

Serveertip

Lekker met een ijsbergsla met italiaanse kruidenmix.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hgerard


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hgerard
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top