Arabische Wrap met dadels en Mon Chou

  • Arabisch, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-04-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
1 doosje Honig wraps
1 bakje ongezouten notenmelange ca. 175 g
1 zakje dadels (250 g)
1 pakje Mon Chou (100 g)
4 eetlepels honing
3 eetlepels creme fraiche
citroensap
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Hak de noten en ontpitte dadels in kleine stukjes
2. Meng met een vork de Mon Chou, honing en creme fraiche tot een smeuige massa. Voeg naar smaak een paar druppels citroensap toe
3. Bestrijk de wraps met dit mengsel en strooi vervolgens de gehakte dadels en noten erover
4. Rol de wraps op en snij hem in stukjes. Steek er een cocktailprikker door.

Laatste reacties

mathilde67 avatar
mathilde67 02-08-2005

Een bijzondere borrelhap die inderdaad 8x op smulweb genoemd moet worden :-))) Mierzoet en de vullingen is maanden houdbaar (oeps, vergeten in de koelkast). Ik zou hem echter niet met port nuttigen maar eerder met (liters) lekkere groene (munt) thee. (mogen arabieren alcohol drinken ?:-$)

jurgina avatar
jurgina 06-05-2005

Lekker lijkt me dit! Met een glaasje port of zoiets ga ik dit binnenkort uitproberen. Bedankt, Ineke.

chutneyzusje avatar
chutneyzusje 29-04-2005

Lekker ik koop mijn wraps altijd bij de Turkse winkel dan heb ik 18 mooie grote.Want wij eten ze graag met allerlei vullingen.Deze ontbrak nog dus neem ik het lekker mee,groetjes Anne-Mieke

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten