Ovenschotel met Gehakt en Boursin

  • Nederlands, Ovenschotel
  • 20-30 min.
  • Ovenschotel met Gehakt en Boursin

    Ovenschotel met Gehakt en Boursin

    Ovenschotel met Gehakt en Boursin

Ovenschotel met gehakt, boursin ,spinazie en geraspte kaas. Een lekkere schotel.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
250 gram rundergehakt
2 zakjes aardappelpuree
2 gesnipperde uien
1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 zakje provencaalse kruiden
150 gram geraspte kaas
1 pak (diepvries) bladspinazie
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 628,57 kcal
Koolhydraten 37,42 g
Eiwitten 41,50 g
Vetten 33,11 g

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe. Voeg wat provencaalse kruiden naar smaak toe. Bereid de aardappelpuree zoals op de verpakking vermeld.Voeg de Boursin Cuisine toe aan de aardappelpuree. Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal, vervolgens een laagje aardappelpuree, dan een laagje spinazie. Herhaal deze volgorde tot de ingredienten op zijn. Eindig met een laag geraspte kaas. Zet de schaal in de voorverwarmde voor ongeveer 15-20 minuten tot de kaas mooi bruin is.

Serveertip

Eet smakelijk.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

will_s avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten