1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Kreeftcocktail

Kreeftcocktail

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-04-2005

Ingrediënten 4 personen


300 gram gekookte kreeft * enkele blaadjes sla * 1 dl mayonaise * cognac * ketchup * paprikapoeder * worcestershiresaus * peterselie * 4 schijfjes citroen.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verdeel het kreeftenvlees in vier gelijke delen, die u van baleintjes en andere ongerechtigheden ontdoet. Schep het kreeftevlees in de glazen, waarvan u de bodem bedekt hebt met klein geplukte slablaadjes, en overgiet het met een saus van mayonaise, waaraan u een scheutje cognac en naar smaak ketchup, paprikapoeder en worcerstershiresaus hebt toegevoegd. Garneer de glazen met fijngeknipte peterselie en steek een schijfje citroen op de rand van ieder glas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top