1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. CORNED BEEF EN GROENTENTAART

CORNED BEEF EN GROENTENTAART

Door: deonart

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 27-04-2005

Ingrediënten 4 personen


Bladerdeeg uit diepvries of zelf gemaakt


VULSEL:

1 ui in dunne halve ringen - 1 groene paprika in slierten - 3 tomaten in blokjes - 1 blik corned beef in blokjes - 410 g gemengde groenten - 2 eieren - 250 ml melk - zout - peper - cayannepeper - 125 g geraspt oude kaas



Oorspronklijk recept vanuit zuid-africa

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Smeer ovenschaal in met boter en voer de schaal uit met de bladerdeeg. 2. Verdeel kaas over bodem van schaal over de bladerdeeg. 3. Fruit uie aan en bak paprika en tomaat even mee tot vocht verdampt is. 4. Doe van vuur en meng de groenten en corned beef met paprika en ui mengsel. 5. Schep deze mengsel nu in ovenschaal over de kaas laag. 6. Meng de eieren met de melk en zout, peper en cayennepeper en verdeel over schaal. 7. Bak 1 uur bij 180*C.

Serveertip

Serveer met een salade



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top