Hongaars palinghapje

  • Hongaars, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-04-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram paling * 1 uitje * olijfolie * peper * zout * paprikapoeder * tijm * 2 laurierblaadjes * 4 dl witte wijn * visgelei.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ontvel de paling, snijd hem in mootjes en verwijder de graat. Smoor het gehakte uitje in wat olijfolie, voeg zout, peper, paprikapoeder, tijm en laurierblaadjes toe en giet de witte wijn er bij. Kook het mengsel 10 minuten op een zacht vuurtje en pocheer dan de stukjes paling er in. Neem de paling uit de pan en laat ze afkoelen. Schik ze dan op een schaal en overgiet ze met visgelei, die u maakt van visbouillon en gelatine.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten