1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Hongaars palinghapje

Hongaars palinghapje

Door: brando70

  • Hongaars, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-04-2005

Ingrediënten 4 personen


500 gram paling * 1 uitje * olijfolie * peper * zout * paprikapoeder * tijm * 2 laurierblaadjes * 4 dl witte wijn * visgelei.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ontvel de paling, snijd hem in mootjes en verwijder de graat. Smoor het gehakte uitje in wat olijfolie, voeg zout, peper, paprikapoeder, tijm en laurierblaadjes toe en giet de witte wijn er bij. Kook het mengsel 10 minuten op een zacht vuurtje en pocheer dan de stukjes paling er in. Neem de paling uit de pan en laat ze afkoelen. Schik ze dan op een schaal en overgiet ze met visgelei, die u maakt van visbouillon en gelatine.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top