Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Frambozen azijn.

Frambozen azijn.

Door: bezemsteeltje

  • Indonesisch
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 25-04-2005

Ingrediënten


-1 liter goede azijn.
-1/2 kilo frambozen.


Verder heb je nodig


-Staafmixer-glazen pot-bolzeef-doek-flessen.


Heerlijk om zelf te maken.

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Pureer de frambozen met de staafmixer.

Bereidingswijze

-Meng de frambozen met de azijn.
-Doe alles in een glazen pot.
-Zet op een warme plaats gedurende 4 weken.
-Schud regelmatig.
-Na 4 weken eerst door een bolzeef doen en vervolgens door een doek nogmaals zeven.
-Doe de azijn over in flessen en bewaar ze koel en donker.

Serveertip

-Lang houdbaar.
-Op deze manier kan je van allerlei fruit een aromatische azijn maken.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top