Mangosorbet

  • Internationaal,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-07-1998

Exotische sorbet met mango en pecannoten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
75 gr. pecannoten
1 mango
2 dl. vers sinaasappelsap
8 eetl. schenkstroop
3/4 liter vanilleroomijs
1/4 liter bronwater
slagroom uit een spuitbus
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
4 hoge ijscoupes of glazen a circa 4 dl.
8 rietjes
ijsschep

Voorbereiding

Pecannoten fijnhakken. Mango schillen, vruchtvlees in plakken van pit snijden en in stukjes snijden.

Bereidingswijze

Verdeel de sinaasappelsap en de helft van de mango over de glazen. Schep in elke coupe 1 eetl. schenkstroop. Schep met een ijsschep bolletjes vanilleijs in de coupes. Verdeel hierover de rest van de mango en 3/4 deel van de pecannoten. Schenk de rest van de schenkstroop erover. Vul de coupes aan met bronwater. In elke coupe een flinke toef slagroom spuiten en de rest van de pecannoten erover strooien.

Serveertip

Steek in elke coupe twee rietjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten