1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Linzensoep
  5. Linzensoep

Linzensoep

Door: jerusa

  • Internationaal, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-04-2005

Ingrediënten 4 personen


1 gesnipperde ui, 1 eetlepel olijfolie, halve theelepel korianderpoeder, halve theelepel komijnpoeder, 2 teentjes fijngehakte knoflook, 1 liter runder of groenteboullion(water met vlees/groenteboullionblokjes...)250 gram ornaje linzen, 250 gram spinazie, zout naar smaak



Smullen en snel klaar!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui fruiten met de koriander -en komijnpoeder. Op het laatst de knoflook meebakken. Voeg de linzen en de boullion toe. Breng de soep onder voortdurend roeren aan de kook. Laat het geheel 25 tot 35 minuten zachtjes koken tot de linzen zacht zijn. Voeg 5 tot 10 minuten voor het opdienen de spinazie toe.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jerusa
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top