Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Saganaki (gebakken kaas)

Saganaki (gebakken kaas)

Door: kafes

  • Grieks Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-04-2005

Ontdek meer:

Ingrediënten


300 g stevige schapenkaas
meel
5 el olijfolie
2 citroenen, in vieren gesneden



Bereidingswijze

Snijd de kaas in plakken van 1 cm dik Haal ze door het meel en bak ze aan beid zijden in de olijfolie Laten uitdruppelen op keukenpapier

Dien op gegarneerd met partjes citroen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kafes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top