1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. Thaise tomaten-kippensoep

Thaise tomaten-kippensoep

  • Thais, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-04-2005

Ingrediënten 4 personen


1 schaaltje kipfilet (ca. 300 g)

2 uien

2 eetlepels wokolie (fles a 500 ml)

1 zak Thaise roerbakmix (400 g)

1 eetlepel rode currypasta (225 g)

1 pot basis voor tomatensoep (430 ml)

1 pakje kokosmelk (200 ml)

1 pak naanbrood naturel (280 g)



Bron AH

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kipfilet in smalle reepjes snijden. Uien pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en kipfilet in 3 min. rondom bruinbakken. Ui en roerbakmix erdoor scheppen en 3 min. meebakken. Currypasta 1 min. meebakken. Basis voor tomatensoep, 3 potten water en kokosmelk erdoor roeren en aan de kook brengen. Soep 5 min. zachtjes laten koken. Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Soep met naanbrood serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top