Hollandaise Sausje

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-04-2005

HOLLANDAISE SAUSJE LEKKER OVER DE ASPERGES

Deel dit recept

Ingrediënten
80 G BOTER
2 EIERDOOIERS
2 EETL. CITROENSAP
1 EETL. WATER
SNUFJE ZOUT PEPER
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
KOMMETJE,MAGNETRON

Voorbereiding

SMELT DE BOTER IN EEN KOMMETJE IN CA 1 MIN OP DE HOOGSTE STAND VAN DE MAGNETRON

Bereidingswijze

KLOP DE EIERDOOIERS SCHUIMIG MET HET CITROENSAP, WATER, ZOUT EN PEPER. PLOP LEPEL VOOR LEPEL DE GESMOLTEN BOTER ERDOOR. VERWARM DE SAUS IN DE MAGNETRON GEDURENDE 0,5,A 1 MIN OP DE HOOGSTE STAND MAAR KLOP WEL DE SAUS NA IEDER 8 SEC GOED DOOR.DE SAUS IS KLAAR ALS HIJ GOED GEBONDEN IS (DE SAUS MAG NIET KOKEN ! ! )

Serveertip

SERVEER DE SAUS DIRECT MET BIJVOORBEELD BLADERDEEG MET ASPERGES ELDERS IN MIJN RECEPTEN
OPWARMEN VAN DEZE SAUS IS NIET MOGENLIJK

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

dengroenen avatar
dengroenen 20-04-2005

Ik denk dat er een klein foutje staat 3 eidooiers en maar 100 gr boter is dit niet te weinig boter zou het niet kunnen dat dit 200 a 300 gr boter moest zijn !

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten