1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Tutti frutti

Tutti frutti

Door: vensterbank

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-04-2005

Ingrediënten 4 personen


500 g tutti frutti, 2 eetlepels suiker, een scheutje citroensap, kaneel, 1 eetlepel aardappelzetmeel, een scheutje azijn.



Lekker bijgerecht en als je nog over hebt de andere dag ook heelijk op een beschuitje.

Ontdek meer:

Voorbereiding

's avonds de tutti frutti in een pan doen met koud water zodat de vruchten net onder staan. Dit een nacht laten weken.

Bereidingswijze

De volgende dag de tutti frutti 20 min. koken. Voeg dan de suiker en citroensap toe en laat het nog 15 min. koken. Met een schuimspaan de tutti frutti uit de pan nemen en bestrooien met kaneel.
Sap aanmaken: 1 eetlepel ardappelzetmeel met een scheutje azijn aanmaken. Dit bij het sap doen en even laten binden. De saus over de vruchten gieten en koud laten worden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vensterbank
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top