1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Rundvleesreepjes met romige peperpasta

Rundvleesreepjes met romige peperpasta

  • Fusion, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-04-2005

Ingrediënten 4 personen


1 ui

1 bakje champignons (250 g)

1 rode paprika

1 zakje verse peterselie (30 g)

300 g farfalle (strikjespasta)

4 eetlepels zonnebloemolie

1 schaaltje runderreepjes naturel (ca. 300 g)

1 bakje boursin cuisine drie pepers (250 ml)



Bron AH

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui fijnsnipperen. Champignons schoonvegen en in kwarten snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Farfalle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok olie verhitten en runderreepjes 3 min. roerbakken. Ui en champignons toevoegen en meebakken. Laatste moment paprika erdoor scheppen (enkele reepjes bewaren). Boursin Cuisine Drie Pepers volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en door farfalle scheppen. Pasta over vier borden verdelen. Vlees met groenten ernaast serveren. Gerecht met peterselie en rest van paprika bestrooien.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top