1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tomaatjes gevuld met zalmpate

Tomaatjes gevuld met zalmpate

Door: kookgroepeindhoven

  • Spaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-04-2005

Ingrediënten 6 personen


- 8 kleine trostomaten
- 1 sjalotje
- 1 blikje zalm
- 4 eetlepels cottage cheese
- 1 eetlepel citroensap
- snufje peper
- snufje zout


Verder heb je nodig


Tupperware:
- Quickchef keukenhulp
- Blikopener
- Handvergietje
- Schilmesje
- Spatel


Onze 4e kookavond had als thema tapas..

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Was de tomaten en snij er een kapje af.
2. Hol de tomaten uit met een theelepel
3. Maak het blikje zalm open en laat het uitlekken in het Handvergietje.
4. Maak het sjalotje schoon en snij deze fijn in de Quickchef.
5. Voeg de zalm toe en maal ze samen door elkaar.
6. Schep dan de cottage cheese erbij, voeg het citroensap toe, kruiden met peper en zout en meng alles nog een keer goed door elkaar.
7. Vul dan de tomaatjes met het mengsel.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kookgroepeindhoven
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top