Zeewolf filet uit de oven met mozzarella en knoflook
- Frans, Hoofdgerecht
- 0-10 min.
Een heerlijk visgerecht uit de oven met een gevuld tomaatje met kruiden. Niet te moeilijk maar gewoon LEKKER
Ingrediënten 4 personen
- 800 gram zeewolf filet
4 kleine tomaten
300 g mozarella
1 kop broodkruim
1 kop fijngesneden peterselie
2 grof gesneden sjalotjes
2 fijn gesnipperde knoflookteentjes
1 citroen in schijven
2 dl olijfolie
peper en zout
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bereidingswijze
- De vis kruiden met peper en zout.
De mozzarella, peterselie en ? van het broodkruim mengen.
Van de tomaten een kapje snijden, uithollen en opvullen met broodkruimmengsel. Kruiden met peper en zout en afdekken.
De vis in een ovenschaal plaatsen met de sjalotjes, knoflook, citroen, olie en de tomaten. Bestrooien met het resterende broodkruim en garen in een voorverwarmde oven op 220 ?C (ongeveer 15 minuten, naargelang de dikte van de vis).
Serveren in de ovenschotel en aan tafel bedienen