Zeewolf filet uit de oven met mozzarella en knoflook

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

Een heerlijk visgerecht uit de oven met een gevuld tomaatje met kruiden. Niet te moeilijk maar gewoon LEKKER

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Bereidingswijze

  • De vis kruiden met peper en zout.

  • De mozzarella, peterselie en ? van het broodkruim mengen.

  • Van de tomaten een kapje snijden, uithollen en opvullen met broodkruimmengsel. Kruiden met peper en zout en afdekken.

  • De vis in een ovenschaal plaatsen met de sjalotjes, knoflook, citroen, olie en de tomaten. Bestrooien met het resterende broodkruim en garen in een voorverwarmde oven op 220 ?C (ongeveer 15 minuten, naargelang de dikte van de vis).

  • Serveren in de ovenschotel en aan tafel bedienen

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten