1. Home
  2. Recepten
  3. Mozarella
  4. Zeewolf filet uit de oven met mozzarella en knoflook

Zeewolf filet uit de oven met mozzarella en knoflook

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-04-2005

Ingrediënten 4 personen


800 gram zeewolf filet
4 kleine tomaten

300 g mozarella

1 kop broodkruim

1 kop fijngesneden peterselie

2 grof gesneden sjalotjes

2 fijn gesnipperde knoflookteentjes

1 citroen in schijven

2 dl olijfolie

peper en zout



Een heerlijk visgerecht uit de oven met een gevuld tomaatje met kruiden. Niet te moeilijk maar gewoon LEKKER

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Bereidingswijze

De vis kruiden met peper en zout.
De mozzarella, peterselie en ? van het broodkruim mengen.
Van de tomaten een kapje snijden, uithollen en opvullen met broodkruimmengsel. Kruiden met peper en zout en afdekken.
De vis in een ovenschaal plaatsen met de sjalotjes, knoflook, citroen, olie en de tomaten. Bestrooien met het resterende broodkruim en garen in een voorverwarmde oven op 220 ?C (ongeveer 15 minuten, naargelang de dikte van de vis).
Serveren in de ovenschotel en aan tafel bedienen

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (26)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top