kastanjestamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-04-2005

Een lekkere stamppot, anders maar toch oerhollands

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
5 a 6 aardappelen, 425 gram (blik)kanstanjepuree, 300 gram italiaanse moment gehaktballetjes, 300 gram stoofperen, provinciale kruiden, peper, paprikapoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
magnetron, magnetronpan, stamper, vork

Voorbereiding

schil, was en prik in de aardappelen gaatjes met een vork en kook de aardappelen voor.

Bereidingswijze

Als de aardappelen gaar zijn, voeg dan de andere ingredienten toe en meng dit alles goed doorelkaar. Zet dit tien minuten in de magnetron op de hoogste stand

Serveertip

Maak dit gerecht een dag van te voren al klaar en bereidt dit de volgende dag. Dan zijn namelijk alle aroma's goed ingetrokken

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten