1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Gevulde portobello?s

Gevulde portobello?s

Door: orphan

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-04-2005

Ingrediënten 2 personen


150 g (zilvervlies)rijst
zout, peper
4 el (zonnebloem)olie
300 g groene kool, fijngesneden
1 ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, geperst
2 tomaten
1 el rode of groene pesto
2 portobello?s of 4-6 grote champignons, schoongeveegd
2 el fijngesneden peterselie


Gevulde portobello?s
Gevulde portobello?s

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de rijst in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar.

2. Verhit 2 el olie en roerbak hierin de groene kool ? 3 min., voeg de ui en 1 teentje knoflook toe en roerbak dit ? 2 min. mee

3. Snij 1 tomaat in partjes en 1 tomaat in kleine blokjes. Voeg de partjes tomaat toe aan het koolmengsel en roerbak deze nog ? 3 min. mee.

4. Verwarm 2 el olie met 1 teentje knoflook en de rode pesto in een Koekenpan, bak hierin de portobello?s in ? 8 min. op een matig vuur gaar.

5. Roer de rijst door het groenekoolmengsel en vul de portobello?s hiermee. Bestrooi met de blokjes tomaat en de peterselie. Serveer de rest van de vulling erbij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top