Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Sateh

Sateh

Door: heleen61

  • Surinaams Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-04-2005

Ingrediënten 4 personen


1 kg kipfilet, 1 ui,
2 teentjes knoflook,
2 eetl. ketoembar,
1 eetl. vetsin,
2 maggi blokjes,
2-3 eetl. zoete ketjap,
zout en peper,
sateh stokjes


Verder heb je nodig


Oven of barbeque

Sateh
Sateh

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet snijdt u in blokjes. Ui en knoflook fijnstampen, daarna mengt u de ketoembar, vetsin, maggi blokjes, zoete ketjap, zout en peper op smaak. Blokjes kipfilet samen toevoegen met marinade, en daarna 1 0f 2 uur in de koelkast doen.

Bereidingswijze

Ondertussen zet u de sateh stokjes in water, zodat ze niet gaan aanbranden. 3 Mogelijkheden om de sateh klaar te maken, op de barbeque, in olie bakken, of in de oven, op 170 graden



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top