1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Dinerbolletje gevuld met kruidige champignons

Dinerbolletje gevuld met kruidige champignons

  • Mediterraan, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-04-2005

Ingrediënten 4 personen


- 4 dinerbolletjes (hele kleine harde broodjes)
- 200 gram champignons
- 1 rode ui
- 4 takjes verse tijm
- 2 takjes verse rozemarijn
- 150 gram roomkaas
- 2 tenen knoflook
- scheut witte wijn



Feestelijk voorgerecht of amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. Snij de champignons, uien en knoflook fijn
2. Fruit de knoflook en ui aan in wat olijfolie
3. Voeg de champignons toe en de grofgehakte tijm en rozemarijn
4. Blus af met witte wijn
5. Laat de roomkaas erin smelten

Bereidingswijze

6. Snij van de dinerbolletjes een klein kapje af
7. Hol de broodjes uit
8. Vul de broodjes met het champignonmengsel en leg de kapjes er weer op
9. Serveer op een bedje van friseesla



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top