Krentenbol met gebakken banaan

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 11-04-2005


Smullen maar! Nog een smakelijk en verrassend twaafuurtje om mee naar school te nemen of naar je werk!

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 krentenbol
1 kleine banaan
boter om te bakken
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan
Aluminiumfolie(eventueel)

Voorbereiding

Bak de banaan de avond ervoor en bewaar hem afgedekt in de koelkast.
Pel de banaan.
Bak de banaan rondom bruin zonder hem zacht te laten worden.
laat hem afkoelen.
Verpak hem in aluminiumfolie en bewaar hem in de koelkast voor de andere dag.

Bereidingswijze

Snijd de banaan in schuin in dikke plakken en beleg er de opengesneden krentenbol mee.

Serveertip

Verpak het broodje in aluminiumfolie om mee te nemen naar school of werk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten