Gemberbotersaus

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 20-30 min.

Zoete sausen

Deel dit recept

Ingrediënten
100 gram boter * 50 gram poedersuiker* kwart vanillestokje * 0.4 dl gemberstroop.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer de boter zacht, meng het vanillemerg en de poedersuiker er doorheen en roer er dan de druppelsgewijs toegevoegde gemberstroop door. Verwijder het vanillestokje en dien de saus op in bijvoorbeeld bakjes van halve mandarijnen of halve citroenschillen, die u rondom de warme pudding, waarbij u deze saus serveert, rangschikt.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

brando70 avatar
brando70

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten