Botersaus

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 20-30 min.

Zoete sausen

Deel dit recept

Ingrediënten
100 gram boter * 100 gram poedersuiker * kwart vanillestokje * melk.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer de boter onder toevoeging van de poedersuiker zacht, voeg het merg van het vanillestokje er aan toe en roer er druppelsgewijs een paar eetlepels warme melk door.

Serveertip

Dien de saus op in bijvoorbeeld bakjes van halve citroenschillen, die u rondom een warme pudding schikt.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

brando70 avatar
brando70

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten