Portugese saus

  • Portugees, Saus/dressing
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-04-2005

Deel dit recept

Ingrediënten
2 uien * 4 eetlepels olie * 1 kilo tomaten * 4 teentjes knoflook * tuinkruiden * tijm * peterselie * bieslook * laurierblad * peper * zout.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snipper de ui, verhit de olie en fruit de ui hierin lichtbruin. Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd ze in stukken. Leg deze in de pan en laat ze even meefruiten. Voeg dan de kleingesneden knoflookteentjes, de fijngeknipte tuinkruiden en het laurierblad en laat alles drie kwartier stoven. Verwijder dan het laurierblad en maak de saus op smaak met peper en zout.

Serveertip

Dien de saus goed heet op.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten