1. Home
  2. Recepten
  3. Surinaamse keuken
  4. Pindasaus
  5. Pindasaus

Pindasaus

Door: brando70

  • Surinaams, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-04-2005

Ingrediënten


1/2 pot pindakaas * 2 sjalotjes * 1 teentje knoflook * 1 theelepel sambal * 1 theelepel bruine suiker * zout * ketjap * citroensap * suiker.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de knoflook, de sjalotjes en de sambal heel klein en stamp ze in de vijzel samen met de suiker en het zout fijn. Roer de pindakaas er door en voeg al roerend scheutje voor scheutje 1 1/2 dl heet water toe. Maak tenslotte de saus op smaak af met suiker, citroensap en ketjap.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top