1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Tagliatella con salsa nueces y jamon serrano

Tagliatella con salsa nueces y jamon serrano

Door: mi49

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-04-2005

Ingrediënten 4 personen


400 gram groene tagliatella 350 gram roquefort of andere blauwe kaas 2.5 dl slagroom 200 gram serrano of parmaham 12 a 15 walnoten eetl.boter zout en peper


Verder heb je nodig


Pan, vergiet, schaal


Groene tagliatella, een heerlijke pasta die ikzelf thuis vaak maak, met een zalige romige roquefort of andere blauwe kaassaus,serranoham en walnoten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Walnoten fijnhakken.* Kaas verbrokkelen.* Serranoham in reepjes snijden.

Bereidingswijze

In een pan op een laag vuur doen we de room met de verbrokkelde kaas, en wat peper, af en toe roerende tot de kaas is gesmolten en is vermengd met de room* Ondertussen koken we de pasta al dente in kokend water met wat zout en de boter.* Afgieten en in een schaal doen, saus erdoorheen mengen, en de noten en de ham er overheen strooien. Meteen opdienen



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mi49
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top