1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Satesaus

Satesaus

  • Indonesisch,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-04-2005

Ingrediënten


1 ui
1 flinke teen geperste knoflook
wat trassi
sap van ong. halve citroen
sambal
zoete Indische ketjap (van die dikke)
wat pindakaas.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak ui, knoflook, trassi fijn, Voeg de sambal,citroen,en ketjap toe tot het ruim boven het ui mengsel uitkomt. Goed roeren, voeg een paar eetlepels pindakaas toe tot het een wat dikkere saus wordt. Niet opwarmen, deze saus wordt koud gegeten. En hij is donker van kleur.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anita078


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anita078
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top