Pecan Pie

  • Amerikaans,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-04-2005

Deel dit recept

Ingrediënten
125 gram boter
250 gram suiker
250 ml light karo siroop
3 eieren geklopt
250 gram stukjes pecan noten
1 ongebakken 22 cm grote taartbodem (zelfmaken of klaar gekochte)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven to 180 C.
In een sauspan smelt de boter (niet laten bruinen).
Mix in de suiker en de siroop en kook, roerende op medium hitte tot de suiker opgelost is. Doe de eieren er al roerende bij. Mix heel goed. Voeg de noten toe. Giet in de taartbodem en bak voor 1 uur of bak tot de vulling vast is.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten